Naše služby v oblasti HACCP

V rámci svých služeb Vám nabízím vytvoření a zavedení systému kritických kontrolních bodů na míru pro malé a střední gastroprovozy, malé a střední výrobce a prodejce potravin dle současně platné legislativy, ale zároveň dle Vašich požadavků, protože především Vás musí tento systém chránit tak, abyste měli záruku, že vyrábíte a prodáváte zdravotně nezávadné produkty. Splnění požadavků na příručku HACCP legislativně je samozřejmostí.

 

HACCP

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá vyhláška č. 137/2004 všem, kteří vyrábějí nebo uvádějí na trh (prodávají) jídlo a nápoje. Splnění tohoto úkolu sledují a kontrolují příslušné hygienické stanice.Provozní kniha systému kritických bodů HACCP umožňuje snadné a rychlé zavedení tohoto systému do jednotlivých provozů.
Je zpracována tak, že obsahuje všechny potřebné dokumenty a informace, které zpracovatel potravin a výrobce jídel a nápojů potřebuje ke své každodenní praxi.

 
 

Audit HACCP

Systém HACCP je povinnost nejen zavést, ale již zavedený je nezbytné udržovat a průběžně aktualizovat. Při jeho zavádění či aktualizaci nabízím účinnou pomoc, při jeho udržování pak nezávislé auditorské služby, které ve vzájemné spolupráci zajistí, že Váš systém HACCP bude aktuální, kvalitní a bude vyhovovat všem legislativním požadavkům a normám a umožní včasnou přípravu na nové právní předpisy. Audity se obecně doporučují cca 1krát ročně.
 

 


Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode