Školení na hygienické minimum
Školení jsou určena zejména pracovníkům v potravinářském sektoru (potravinářské provozy, stravovací zařízení).
Od 1. 1. 2006 platí v souladu s Nařízením (ES) č. 852/ 2004 o hygieně potravin povinnost provozovatele zajistit školení pro všechny své zaměstnance a vést o tom záznamy.
Náplň školení:
bezpečnost potravin
bakterie a otrava z potravin
nebezpečí kontaminace
zdravotní stav a hygiena
čištění a dezinfekce
bezpečná manipulace a skladování potravin
osobní hygiena
kontrola škůdců
souhrn všeobecných zásad
co je systém kritických bodů - HACCP
proč tento systém zavádíme
postup zavádění systému
Školení je zaměřeno na znalosti, nutné k ochraně veřejného zdraví v souladu s požadavky vyhl.č. 490/2000 Sb. o rozsahu znalostí a dalších podmínkách k získání odborné způsobilosti v některých oborech ochrany veřejného zdraví.
Součástí je i přezkoušení pracovníků, včetně doložené dokumentace.
Ceník
školení: 500Kč/osoba
Školení provádíme při minimálním počtu 3 osob.